Årets sommerkonsert hos Pianoskole.no blir søndag 17. Juni 2018 kl 1500 i Festsalen hos Ervingen i Kong Oscarsgt 18 i Bergen sentrum.

For å sikre at alle som vil får spille, at konserten ikke blir for lang og det blir nok kaker etterpå, ber vi om påmelding innen 5. Juni kl 1800 på skjemaet under (ikke på e-post). Om skjemaet under på siden ikke er synlig, bruk heller dette påmeldingsskjemaet.

Etter konserten serveres kaker, kaffe og te og det er gode muligheter for å bli bedre kjent med andre pianister, familie, venner og bekjente. Inngang er gratis for barn (som er elev eller er i familie/vennskap med elev), mens voksne betaler 100.- Fint om dere har med rett beløp, siden det kan være vanskelig å veksle.

Konserten markerer avslutningen på semesteret. Pianoundervisningen starter opp igjen i uken som begynner med mandag 20. August 2018.

20151219_163002