Pianoskole.no gir pianoundervisning for elever og studenter i Bergen sentrum, på Kronstad, Paradis, Skjold og Loddefjord. Vi har nærmere 80 unge og voksne studenter, som får undervisning fra flere dyktige pianolærere. På jul- og sommerkonserter spiller rundt 40 utøvere ofte for 150 gjester på Gimle Ervingen i Bergen sentrum.

Pianoskole.no har ledig en stilling som pianolærervikar. Vi søker en pianolærer som liker å undervise unge og eldre pianostudenter og er flink til å kommunisere på norsk. Nødvendig med et godt musikalsk og pedagogisk grunnlag og at læreren har gjennomført eller er i gang med sin bachelor / mastergradnivå i piano. Vi gir nødvendig innføring i vår undervisningsmetode. Jobben er deltid og kan kombineres med studier for opparbeidelse av erfaring og referanser. Det kan også føre til ansvar for faste undervisningsdager. Det gis lønn etter avtale.

Les mer om Pianoskole.nowww.pianoskole.no. Send søknad og CV med attester og vitnemål til post@pianoskole.no innen 15. oktober 2017.

Lærer og elev på konsert