Pianoskole.no gir pianoundervisning for elever og studenter i Bergen sentrum, på Kronstad, Paradis, Skjold og Loddefjord. Vi har nærmere 100 unge og voksne studenter, som får undervisning fra dyktige pianolærere fra flere ulike land. På to årlige pianokonserter spiller 30-40 utøvere og nærmere 200 gjester deltar på Gimle Ervingen i Bergen sentrum.

Pianoskole.no har ledig stilling som pianolærer i Bergen sentrum og på Skjold fra januar 2017. Det er også behov for vikarer høsten 2016. Undervisningen foregår vanligvis i tidsrommet 14.30-19.30.

Vi søker pianolærere som liker å undervise unge og eldre pianostudenter og er flink til å kommunisere. Nødvendig med et godt musikk og pedagogisk grunnlag for pianoundervisning og at søkeren har gjennomført eller er i gang med sin bachelor / mastergradnivå i piano. Vi gir nødvendig innføring i vår undervisningsmetode. Jobben er deltid og kan lett kombineres med studier for relevant erfaring og referanser. Det gis lønn etter avtale.

Les mer om Pianoskole.nowww.pianoskole.no og send søknad/CV med attester og vitnemål til post@pianoskole.no innen 20. oktober 2016. For mer informasjon kontakt Nils Tore Skogland mob. 99010607 eller post@pianoskole.no

Lærer og elev på konsert