Det blir julekonsert i Pianoskole.no i Festsalen hos Ervingen og på nett søndag 12. desember 2021 kl 15.00. Siste frist for billettkjøp er mandag 6. desember kl. 23.55. Om du ikke ser skjemaet for billettkjøp under, klikk her i stedet.

For å delta på konserten må alle være friske og bruke munnbind om de kan gjøre det på riktig måte. Ved symptom på Covid, må alle i hustanden teste negativt for Covid eller gå i karantene. Les gjeldende smittevernregler hos Bergen kommune.

Det er foreløpig ingen begrensing for antall personer som kan delta på konserten. Om det blir satt begrensninger senere, vil de først påmeldte med følge bli prioritert. Resten får følge konserten på nett. Inntektene bidrar til å dekke noen av kostnadene for konserten. Om konserten gjennomføres, vil ubrukte billetter ikke kunne refunderes. Om konserten må avlyses, vil deltakerne få pengene tilbake.

Konserten markerer avslutningen for årets semester. Pianoundervisningen starter opp igjen i uken som begynner med mandag 10. januar 2022.