Pianoskole.no gir pianoundervisning for elever og studenter i Bergen sentrum, på Kronstad, Paradis, Skjold og Loddefjord. Vi har nærmere 80 unge og voksne studenter, som får undervisning fra dyktige pianolærere. På jul- og sommerkonserter spiller utøverne for mange gjester på Gimle Ervingen i Bergen sentrum.

Pianoskole.no søker pianolærer som liker å undervise unge og eldre pianostudenter og er flink til å kommunisere på norsk. Nødvendig med et godt musikalsk og pedagogisk grunnlag og at læreren har gjennomført eller er i gang med sin bachelor / mastergradnivå i piano. Vi gir nødvendig innføring i undervisningsmetode.

Krav til kompetanse

• God piano- og musikkkompetanse
  • Gode pedagogiske ferdigheter
  • Norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne

Personlige egenskaper

• God formidler
  • Flink med barn og voksne
  • Ansvarsbevisst

Vi søker pianolærer som kan ha ansvar for faste dager og være vikar ved sykdom. Stillingen kan kombineres med studier for opparbeidelse av erfaring og referanse. Det gis lønn etter avtale.

Les mer om Pianoskole.no på www.pianoskole.no Send søknad og CV med attester og vitnemål til post@pianoskole.no innen 10. desember 2020.

Lærer og elev på konsert