Personvernerklæring Pianoskole.no
Oppdatert 130818


Når du bruker Pianoskole.no og bestiller pianoundervisning oppgir du personopplysninger. I denne erklæringen kan de lese om hva slags informasjon vi henter inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker informasjonen til.

Hva er personopplysninger?
«Personopplysning er en opplysning eller vurdering som kan knyttes til deg som enkeltperson, slik som for eksempel navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse, bilnummer, bilder, fingeravtrykk, irismønster, hodeform (for ansiktsgjenkjenning) og fødselsnummer (både fødselsdato og personnummer).»
Kilde: Datatilsynet

Hvem er ansvarlig for håndtering av personopplysninger og hvilke regler gjelder?
Pianoskole.no er eies av Pianoskole.no AS. Pianoskole.no, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn ved bruk av våre tjenester. For dette retter vi oss etter gjeldende personvernregelverk. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Det er frivillig å oppgi personopplysninger.

Proisp AS er databehandler for Pianoskole.no gjennom å være leverandør av servere for Pianoskole.no Google er databehandler for informasjon knyttet til bestilling av pianoundervisning.

Hvilke personopplysninger lagres og hva er formålet?
De som besøker pianoskole.no kan frivillig gi personopplysninger ved å godta informasjonskapsler, sende henvendelser og bestille pianoundervisning.

Analyse
Pianoskole.no bruker Google Analytics for å måle trafikk på nettsiden. Analytics gir blant annet informasjon om antall besøk, omtrentlig geografisk posisjon på besøkende, hvilke sider som blir besøkt, hvilke nettsider man kommer fra, hva slags nettleser man bruker, søkeord brukt i internsøk og hvor lenge besøket varer. Informasjonen vi får fra Google Analytics er viktig i arbeidet med å utvikle et nettsted med best mulig brukervennlighet. Informasjonen vi får fra Google Analytics brukes ikke til å identifisere deg som enkeltperson.

Bestillingskjema

For å kunne tilby aktuelle tidspunkt for pianoundervisning oppgir brukere: Dag og sted for ønsket undervisning, navn på elev, foreldre, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Det er også et meldingsfelt der spørsmål kan stilles. Informasjon deles ikke med tredjepart. Dessuten bekrefter bestiller at priser og betingelser er godkjent.

E-post og telefon
Vi får mange henvendelser per e-post. E-post er ikke kryptert, så vi oppfordrer alle om å la være å sende sensitive opplysninger på e-post.  

Informasjonskapsler / Cookies
Informasjonskapsler brukes for å gi innhold best mulig tilpasset deg. Informasjonskapsler brukes også i forbindelse med innlogging. Disse opplysningene deles ikke med andre. Du har også mulighet for å skru av informasjonskapsler i nettleseren din. Hos Nettvett.no finner du informasjon om hvordan du gjøre dette.

Oversikt over opplysninger lagret om deg
Det er du selv som eier informasjonen vi har lagret om deg så dersom du ønsker det vil vi slette den. Dersom du ønsker en oversikt over hvilken informasjon vi har lagret om deg kan du sende en e-post til post@pianoskole.no